Магнитна мрежа против насекоми Magic Mesh

Цвят:
Цена: 9.99 лв. 19.99 лв.
Добави в количка
За лято без комари!
Magic Mesh е мрежа за насекоми с магнитно закопчаване. С нея в дома ви ще влиза единствено свеж въздух. Тайната е в здравата мрежеста тъкан. Тя блокира досадните насекоми, без да вреди на тях или на околната среда. Благодарение на 18-те магнитни закопчалки, разположени на стратегически места, всички могат да влизат и излизат свободно. Ако ръцете ви са заети, мрежата с нейното магнитно закопчаване ще се затвори автоматично след вас. Спестете пари и се наслаждавайте спокойно на свежия въздух.
 
Всички обичаме топлото време. И насекомите го обичат! Точно тогава започват да пъплят, летят и хапят, особено в домовете ни, където сме през голяма част от времето си. Не допускайте гадинките вкъщи! Предпазвайте вашия дом, вила и офис от досадните насекоми през лятото с помоща на магнитната мрежа против насекоми Magic Mesh! Монтира се лесно, без да е необходимо да повреждате вашите врати! Осигурете си спокойтвие за 9,99 лв.

Маgic Mesh e практична мрежа, необходима във всеки дом, защото освен своите предимства лятото има и един недостатък - досадните насекоми. Спестете куп пари от препарати, машинки и други репеленти като предпазите дома си само с Magic Mesh - мрежа против насекоми с магнитно закопчаване с размер 100 x 190 см.

Magic Mesh се инсталира за секунди, без да са необходими инструменти. След края на сезона, просто сгъваш и прибираш до следващия сезон - лесно, бързо и удобно.

Характеристики: 
1.Подходящ е за единични врати, плъзгащи врати и почти всички врати! Мигновето се отваря, магически се затваря! Перфектен за домашни любимци също - с Magic Mesh вече не е нужно да ставате, за да отваряте и затваряте след котката или кучето всеки път.
2.Magic mesh не оставя следи по рамката на вратата, а най-фините нишки държат и най-малките насекоми далече от дома ви. 
3.С него в дома ви ще влиза единствено свеж въздух. Тайната е в здравата мрежеста тъкан. Тя блокира досадните насекоми, без да вреди на тях или на околната среда. 
4.Благодарение на 18-те магнитни закопчалки, разположени на стратегически места, всички могат да влизат и излизат свободно. Ако ръцете ви са заети, мрежата с нейното магнитно закопчаване ще се затвори мигновено след вас.Спестете пари и се наслаждавайте спокойно на свежия въздух.

Идеално решение за вила, каравана и навсякъде където трябва да се обезопаси срещу насекоми.