Надуваемо легло за излет или плаж

Цена: 23.99 лв.
Добави в количка

Надуваемо легло за излет или плаж е един толкова удобен и практичен избор за вашата почивка, за да се отпуснете и забавлявате.
Подходящо за къмпинг, разходка, риболов, на плажа, в планината, в парка, на всякъде където имате нужда от комфортна почивка.

Може да бъде Вашето кресло, дюшек, шезлонг и дори пейка, всичко което Ви трябва и където Ви потрябва.
Нямате нужда от помпи, няма да се морите да го надувате. Въздушното легло се надува от естествения поток на въздуха, а не с помощно средство. Практично и лесно се сгъва и в комплекта има торба в която да се съхранява и пренася. Предвидено е за употреба от хора във всякаква възраст. Лесно се надува с едно движение и бързо става удобно средство за отдих и почивка. Може да се употребява на плажа, в градината, на излет или пикник. Предлага се в различни красиви и ярки цветове. Надуваемото легло е заместител както на постелки, хавлии за плаж, така и на надуваемите дюшеци за вашата морска ваканция. 
Произведен е от висококачествена, устойчива на екстремни условия и ултра лека материя, която прави креслото подходящо за ползване върху твърда земя и дори водата.
Прибирането му е изключително лесно, а компактните му размери няма да заемат място. Надуваемият дюшек разполага със собствена чантичка, която го защитава и прави лесен за пренасяне.
 
Не носим отговорност при спукване, разкъсване или всякакъв вид повреди по надувния продукт получени в следствие на неправилна употреба или невнимание. Не носим отговорност при претоварване, скокове върху леглото, употреба на плажове с остри предмети, употреба на поляни с тръни, остри пръчки и всякакъв тип подобни.Въздушното легло е предвидено за употреба на хора с тежест до 100 кг.Продуктът се испраща с преглед и тест, което означава, че не се приема рекламация след употреба. Това е така защото леглото може да се спука или употреби неправилно.