Предпазни топки за пране на сутиени 2в1

Цена: 6.49 лв. 19.99 лв.
Добави в количка
Bubble Bra са специални топки, които предпазват вашите сутиене от деформация по време на пране. С Bubble Bra банелите вече няма да се чупят, а чашките няма да се деформират. С Bubble Bra ще забравите досадното пране на ръка! 

Ако желаете да запазите вашите сутиени красияи за по-дълго време, изполвайте Bubble Bra и те ще са непокътната, дори и след многократно пране!

Aко решите да перете в пералнята сутиена си, може да си купите специална кошничка за пране. така затворен вътре сутиенът ти има шанс да запази качеството на материята си много по-дълго време, отколкото ако го переш без това приспособление.

Купете специалните топки за пране на сутиени и бельо. Те ще защитят вашите сутиени, защото са изработени от уникална, здрава пластмаса, е направена, за да може сутиена да остане непокътнат, дори и ако използвате центрофуга. 
Спестете вашите пари, време и нерви.

Благодарение на двойно закопчаващите се топки сутиените ви ще изглеждат като нови дори след много пранета.
Когато закупите предпазителя за пране на бельо и сутиене няма да има нужда да перете на ръка. Това е перфектен начин да запазите сутиена си в перфектна форма. Можете спокойно да перете дори и най-финното си бельо в пералнята! И всичко това на перфектна цена, само за 6.49 лв., спестете пари!

Съдържание:
1 бр. Bubble Bra - голяма топка;
1 бр. Bubble Bra - малка топка;