USB прахосмукачка

Цена: 9.99 лв. 17.50 лв.
Добави в количка
Направете профилактика на Вашия компютър или лаптоп с новата  USB прахосмукачка!  Край на боклуците между клавишите на вашата клавиaтура! Изчистете с лекота всички малките частици, които са заседнали.

USB мини прахосмукачка за компютър - Използвайте приставката с накрайник-четка, за почистване от прах на вентилационните отвори на компютъра, за перките на вентилатора, за монитора или други части по компютъра.

Ако няма с какво да бръкнете между клавишите на клавиатурата за да я почистите, тази мини USB прахосмукачка е точно за вас!Мини прахосмукачката е удобна, портативна прахосмукачка със захранване от USB порт, за лесно включване към лаптоп, настолен компютър или външен адаптор с USB изход. В комплекта има накрайник-четка и гумен накрайник за по-лесно почистване на клавиатура.

Инструкции за употреба:

Уредът не изисква батерии, просто включете към свободен USB порт на Вашия компютър или захранване с USB изход.

- Включете бутона на първа позиция, за да включите LED осветлението.
- Включете бутона на втора позиция, за да стартирате прахосмукачката.

Използвайте приставката с гумен накрайник, за по-лесно почистване на клавиатурата от прах и други малки частици попаднали върху нея.
Използвайте приставката с накрайник-четка, за почистване от прах на вентилационните отвори на компютъра, за перките на вентилатора, за монитора или други части по компютъра.

Не потапяйте уреда във вода и не използвайте за изсмукване на такава!

Размери: 135/37/43 мм

Тегло (нето): 74 гр


Комплектът съдържа:
1 бр мини прахосмукачка с USB захранване
2 бр приставки