HD Vision защитаващи очила

Цена: 5.99 лв. 14.99 лв.
Добави в количка
Перфектни за лятото, необходими за вашите очи!  Ще бъдете изумени от яснотата и високата разделителна способност, която осигуряват. Направено с UV защита, очилата са чудесни за вашите чувствителни очи. Технологията на HD Vision осигурява перфектна видимост по време на шофиране, за да може да сте спокойни на пътя. Подходящи са и за мъже и за жени.
HDVision са очила за перфектна видимост на пътя! Шофирате, четете или играете голф, тези очила ще ви направят свидетели на изцяло ново преживяване!
Изработени специално за акцентиране върху релефите. Подобряват визуалния комфорт по времена шофиране и допринасят за отчетливото разпознаване на обектите, за перфектна яснота през нощта.

Подобряват видимостта при здрач и при лоши атмосферни условия, намаляват вероятността от заслепяване, причинено от фарове и улично осветление.

Прилягат добре, могат да се носят върху диоптричниочила.

Комбиниран модел с широки стъкла и с малки отстрани,от жълт акрил.

Рамка от пластмаса.

HDVision- слънчеви очила за дневно шофиране

Високата им разделителна способност и технологиязначително намалява отблясъците отслънцето и осигурява кристално ясно виждане.

Може да се ползват при шофиране, на плажа, посещения на спортни събития, навсякъде, където е необходимо кристално ясно изображение. Рекламни надписи вече не притесняват шофьорите. Осигуряват приятно, по-безопасно движение и по-малко умора при шофиране.