LED костенурка детска нощна лампа с музика

Цвят:
Цена: 15.00 лв. 35.00 лв.
Добави в количка
Подарете звезди на Вашето дете, които да изпълнят цялата му стая. Музикалната детска нощна лампа костенурка е една чудесна придобивка за вашия дом. LED костенурка детска нощна лампа с музика ще превърне белия таван във вълшебно небе! Сменяйте звездите, комбинирайте магическите цветове и детската стая ще се изпълни с небесно спокойствие за дълбок и здрав сън на детето на фона на приятна музика. Пожелаваме Ви приятни сънища с МУЗИКАЛНА детска нощна лампа костенурка
 
Всеки родител е имал проблеми, когато е приспивал своето дете. Ярката светлина дразни децата, а тъмнината ги плаши.Този проблем лесно ще бъде решен закупувайки на своето дете детската нощна лампа. Включвате костенурката и от малки дупчици в нейната  черупка  засияват светлини, които се отразяват по стените и тавана на детската стая като звезди, създават различни съзвездия и я превръщат във вълшебен кът, а приятната музика от няколко нежни мелодии води детето ви в прекрасния свят на сънищата.

Безброй съзвездия унасят детето в компанията на уникален плюшен приятел - вълшебна костенурка, която проектира из стаята светещи звездички в различен цвят.

Тялото на костенурката е изработено от мек плюш, а черупката от безопасен за вашето дете материал. Захранва се от три батерии, но може да бъде приспособен и адаптер.Лампата свети в три цвята - синьо, зелено и кехлибар, които сами се сменят на определен период. След 50 минути работа автоматично се изключва.

Добрият дизайн, функциите, които притежава и ниската цена от 15 лева я правят чудесен подарък за някой малчуган или малка принцеса за Нова  година, Коледа, рожден ден или без повод.

Космическа или звездна костенурка, баба костенурка или Костенурчо, както и да я нарече вашето дете тази мултифункционална играчка може да се превърне в любим приятел ,с който вашето малко съкровище да прекара детството си.

Музикалната костенурка има специални отвори в корубата, които светят и прожектират по стените и тавана на стаята безброй звезди и луна в сапфирено син, изумрудено зелен, рубинено червен и мек кехлибарен цвят - можете да избирате дали да се редуват плавно цветовете, дали да свети само един или всички заедно. Създава вълшебна атмосфера за лека нощ и помага на детето да заспи бързо и спокойно.  

Характеристики: При работа черупката на костенурката може да свети в 4 цвята - син, зелен, червен и бежов, като комбинацията между цветовете и режимите на работа създават 7 различни съзвездия.  Играчката има вградени 4 различни мелодии.
Режими на работа: Автоматична смяна на цвета през определен интервал Всички цветове едновременно и комбинации между основните цветове Mелодиите могат да се пускат и спират независимо от светлината  
Спецификации: Работи с 3 батерии ААА  Лампата може да работи и със стандартен адаптор на 5V(не е включен в комплекта) Таймер, който автоматично изключва светлината на черупката след 60 мин. Материал на черупката – ABS PLASTIC
Цветове на черупката - сив и черен  Размери: 30 х 20 х 12 CM. 

Създайте на своето дете уют и комфорт, когато заспива и то ще се събуди бодро и готово за нови игри и подвизи.