Обучаващ таблет на български език

Цвят:
Цена: 21.99 лв. 29.99 лв.
Добави в количка
Образователен, говорещ детски таблет на български език! Детето се запознава с цифрите, буквите и фигурите. Усвоява математика, четене, логика, музикални възприятия и други. В развлекателната си част освен игри съдържа и приказен разказвач. Никога обучаването не е било толкова весело.

Сядате зад компютъра и изведнъж изпод масата се подават две малки ръчички. Не се чудете – това са ръчичките на вашето дете, което с вроденото си любопитсво и желанието да опознава света иска да натиска така интересните бутончета като мама и тате.

 Време е . Купете на вашия бъдещ компютърен специалист първия му детски таблет.

Тази интересна интерактивна играчка е изработена от лека и здрава пластмаса, с подходящ за деца  размер. Захранва се от три батерии “АА” 1,5 V. Има модерен дизайн и копира истински таблет, но е пъстър и забавен, което го прави още по-притегателен  и за момичета и за момчета.  Задейства се чрез натискане на бутоните.

Върху самия таблет под форма са разположени цифрите от 1 до 10 и буквите от азбуката. Всеки бутон е с подходяща красива картинка,която предизвиква интереса на вашето дете. Много скоро то ще се научи да ги разпознава , а това ще му помогне играейки да се научи да брои и чете без досадни учебници и без стрес. Таблетът има различни функции като: правилен изговор, игра: Къде са буквите, Къде е думата, изговор на думата буква по буква, песен и др. Интересните игри и приятната музика, които предлага таблетът, скоро ще го превърне в добър приятел на на детето ви, ще изостри зрителните му сетива, слуха, ще помогне при координацията на очите и ръцете и ще развие логическо мислене.

Играчката е много подходящ подарък за всяко дете по всеки повод.

Рано или късно вашият наследник ще ви измести от компютъра, защото бъдещето е в неговите ръчички, но сега му дайте възможност да играе и да се образова само докато се забавлява.
 
Купете  детски образователен таблет и си осигурете малко мир и спкойствие.