Универсална резачка за чесън,зеленчуци и ядки Garlic Pro

Цена: 7.99 лв. 14.99 лв.
Добави в количка
Страхотно предложение за всяка домакиня! Бърз и лесен за използване, този елегантен кухненски инструмент е подходящ за обработка на скилидки чесън, маслини, джинджифил, люта чушка, лук, билки и др.

Бърз и лесен за използване, безопасен за почистване, този елегантен кухненски инструмент е подходящ за обработка на скилидки чесън, маслини, джинджифил, люта чушка, лук, билки и др.

Характеристики:

Разполага с 20 специално конструирани стоманени остриета за прецизно и бързо рязане
Реже като нож, запазвайки натуралните сокове на нарязаният чесън
Изключително лесен за употреба; просто поставете скилидки чесън в уреда и с няколко въртеливи движения, за секунди получавате желания от Вас резултат
Лесен за почистване; изплакнете с топла вода за няколко секунди и той отново заблестява като нов
Има приспособление за лесно и безконтактно премахване люспите на скилидките чесън
Подходящ за рязане и на други видове зеленчуци: чушки, моркови, лук и др., а също така и на ядки: орехи, лешници и др.; по този начин може да приготвите разнообразни зеленчукови миксове, или да гарнирате желан десерт с ядки по избор.

Начин на употреба:
 

Поставяте обелените скилидки чесън вътре, завъртате напред и назад, и готово - получавате перфектно нарязан чесън на миниатюрни парченца, а ако желаете смлян или на паста завъртате малко повече. Тази иновативна притурка смила скилидки чесън между два пресичащи се  метални остриета в пластмасов цилиндър. Вместени заедно, изглеждат като един винт, който смила чесъна за секунди!