Декорация за торти и сладкиши 100 части

Цена: 9.99 лв. 24.99 лв.
Добави в количка
Обичате ли да приготвяте сладкиши? А искате ли с една рецепта за торта да създадете 100 различни на вид изкушения? Доставете удоволствие на себе си и любимите хора с комплект форми и шприцове за торта Cake Decorating Kit, съдържащ 100 части. Използвайте комплекта за декорация За сладки произведения на изкуството!

Създайте приказно красиви лакомства, които ще впечатлят Вашето семейство и приятели. С необикновения  комплект от 100 части за декорация, ще си осигурите неограничени възможности за декориране на сладкиши, торти и много други изкушения. Толкова е лесно да създадете шедьовър, за който всички ще говорят.
 

Вече нямате извинение - с този комплект имате всичко необходимо, за да направите красиво декорирани сладкиши и десерти, точно като професионалист. Cake Decorating Kit ви дава възможност да създавате красиво декорирани торти, бисквити и други сладкиши, и всичко е толкова лесно - просто следвайте инструкциите и въображението си!

Сътворете сладък шедьовър! Кулминацията на всеки чуден празник е оригиналната торта, а тайната за неповторима декорация на сладкиша е Комплект форми за торта Cake Decorating Kit, съдържащ 100 части. С този комплект имате всичко необходимо, за да направите красиво декорирани сладкиши и десерти, точно като професионалист. 100-те различни части ви дава възможност да създадете 100 различни на вид сладки изкушения. 

Тайната е в уникалният многостранен апликатор. 
Всичко, което трябва да направите е просто да напълните торбичката с крем и да изберете подходящата формичка. И да творите!

Подходящ подарък за всяка домакиня!

Просто следвайте въображението си!

Комплектът включва:
• торбички за замръзване;
• ножове;
• шаблони;
• апликатор;
• приставки с различни форми;
• пластмасова кутия за съхранение;
• книга с декоративни идеи.