Комплект за декорация Pop Chef

Цена: 7.99 лв. 17.00 лв.
Добави в количка
Комплектът Pop Chef съдържа 6 части за приготвяне на хапки.
 
Искате ли да правите страхотни творения във Вашата кухня? Предлагаме Ви още един невероятен продукт - комплект за декорация Pop Chef. Сладкарски комплект, който дава много възможности да създадете лесно и бързо красиви хапки.
 
И всичко само в две стъпки – натискаш и изпомпваш! Може да използвате всякакви продукти в кухнята – плодове, зеленчуци, млечни продукти, сладкарски тесто, хляб. Вие решавате в каква форма да ги оформите - кръг, сърце, цвете, слънце и пеперуда! И накрая може да ги подредете в интересен букет или шишчета! 
 
Съдържание:
  • 6 формички - сърце, кръг, цвете, пеперуда, слънце и звезда.
  • 12 дървени клечки, подходящи за декориране на шишчета.
  • Бутало за изваждане на формата
Комплектът  Pop Chef е подходящ за малки деца. Можете спокойно да поиграете с Вашето съкровище и да създадете страхотни и полезни декорации. Няма опасност да се нареже или ободе, защото няма режещи или остри части.
 
Частите са лесни за почистване.
 
Сладкарският комплект е прекрасен подарък за всеки дом. С него може да зарадвате Ваши близки и приятели. Изненадайте Вашето семейство със семейния сладкиш, но декориран по различен начин. Направете партито за рожден ден по-цветно и със здравословни хапки. И вижте как всички ще ахнат!
 
Този комплект за декорация ще Ви спести време и ще Ви  помогне да направите Вашите изкушения още по-вкусни! Всички ще чакат с нетърпение следващото Ви творение!
 

С Pop Chef ще декорираш бързо и лесно! Бъдете различни, креативни и иновативни! Превърнете се в професионалист!