Многофункционално ренде Nicer Dicer Plus

Цена: 24.99 лв. 39.99 лв.
Добави в количка
Ако съпругата ви закъснява с вечерята, защото не и стига времето не и се сърдете купете и многофункционалното кухненско ренде  NICER DICER PLUS  и край на оправданията. Само за броени секунди тя ще се справи с обелването и нарязването на всички продукти, които са и необходими.

Всяка домакиня има нужда от добър помощник, за да бъде перфектна! Виж те нашето предложението, с което ще впечатлите всички със завидни умения в кухнята, и то - без усилия!

Затруднява ли Ви рязането на зеленчуци? Спокойно! Сега вече приготвянето на супи, салати и ястия става детска игра Многофункционално ренде Nicer Dicer Plus!

Ако се живеете пълноценно и се храните здравословно ще Ви е нужен този кухненски аксесоар.  

Професионално ренде Nicer Dicer Plus само за 24.99лв, вместо за 39.99 лв!

Готвенето ще е удоволствие за цялото семейство с Многофункционалното ‪‎ренде. С Nicer Dicer Plus бързо, лесно и ефикасно нарязвате на ситно зеленчуци, плодове, месо, сирене и свежи подправки.

NICER DISER PLUS  се състои от  10 части:
Капак с бутон за почистване
Контейнер за рязане
Капак за запазване на продуктите свежи
Приставка за настъргване със защитно покритие
Приставка със защитно покритие и държач
Защитно покритие за острието
Две решетки за рязане с различен размер
Решетка за рязане на четвъртини и осмини
Белачка за зеленчуци

Рендето представлява компактен уред, който успешно замяна всички големи, неудобни електрически домакински роботи. То се сглобява и разглобява изключително лесно и всичките съставни части могат да се измиват в съдомиялна машина.

Нарязаните продукти се събират в контейнер. Навсякъде е чисто и хигиенично.

Ако използвате капака за запазване на продуктите свежи  поставяйки го върху контейнера с приготвените вече плодове,зеленчуци,сирена,колбаси и др. спокойно може да ги използвате и на следващия ден. Те ще бъдат все така свежи.

NICER DICER PLUS  изпълнява успешно вашите желания свързани с големината и формата на продуктите, които приготвяте, като ви осигурява абсолютна безопасност за вас и децата ви. Спестява ви сълзите при рязане на лук и се превръща в незаменим помощник при приготвянето на супи, салати и различни ястия. Превръща готвенето в приятна забава и ви носи удовлетворителни резултати.

Вече няма да карате съпруга  си да чака вечерята, а дори ще ви остане време и за други приятни неща.