Органайзер за мивка+ дозатор за течен сапун

Цвят:
Цена: 7.99 лв. 14.99 лв.
Добави в количка
Не на хаоса около кухненската мивка!

Стилен органайзер за мивка с вграден диспенсър е Вашият нов асистент по подредбата в кухнята! Гъба, телчета, четка, попивателна кърапа и веро, вече ще са Ви под ръка, подредени и готови за действие. Спестява място, по-хигиенично е и придавате на кухненската мивка по- добър вид. Модерна комбинация от основен цвят и цветни елементи!
 
Всяка добра домакиня обича ред и чистота в своята кухня. Но, колкото и да подрежда на плота  няма  достатъчно място и за половината от нещата, които са  и необходими за да върши работата си лесно и добре. Налага се да използва пространството  оптимално. Органайзерът поддържа мивката подредена и всичко необходимо е подредено на достъпно място.

За да подреди разхвърляната мивка и плот ще и помогне органайзер за мивка.
Органайзерът за мивка е практичен и с красив дизайн. Той стои елегантно на плота и изглежда като част от кухненското обзавеждане. Направен е от пластмаса и е подходящ за всяка кухня. Има вграден диспенсър за веро, и няколко функционални отделения.

 Почиства се лесно – чрез измиване, може и в миялна машина.

Този аксесоар има изключително ниска цена, а ви спестява толкова безпорядък.

Да  сложим ред в  кухнята  - да премахнем  бутилките с веро, защото вече си имаме диспенсър, а до него да подредим гъбите, телчетата,четките и  други  необходими неща.
Всичко ни е под ръка, а и колко свободно място остана. Тук може да си нарежем зеленчуците, да приготвим кекса  или каквото си пожелаем.

 Приятно е да се готви в подредена и организирана кухня!

Размери:
Ширина: 25 см;
Височина: 14 см;
Дълбочина: 10 см;