Универсална ножица за зеленчуци и подправки
Тегло: 0.18 кг.

Цвят:
Цена: 6.49 лв. 14.99 лв.
Добави в количка
Забрави за досадното кълцане на дребно с новата ножица с 5 остриета от двете страни. Насладете се на пресни подправки във всяко ястие!
Все още не притежавате удобната ножица за подправки? Бързо, лесно и с професионална прецизност се превърнете в гурме майстори в собствената ви кухня! С това хитро кухненско приложение ще събирате овации всеки път, щом поканите гости у дома. Подправки, пресни билки или зелена салата – всичко за секунди се нарязва фино и чудесно. Няколко пласта остриета, оформени като ножици, нарязват подправките на ситно с едно движение.

С ножицата за свежи подправки може да забравите за досадното кълцане. 10-те остриета от неръждаема стомана ще се справят за секунди. Аксесоарът спестява време, тъй като нарязва няколко пъти повече подправки за по-малко време, отделно или директно върху ястията. Насладете се на пресни подправки във всяко ястие, без да ви отнема много време за кълцане. Тези ножици превъзхождат единичния нож, както като лекота на работа, така и като качество и скорост на рязането. 

Кухнята ще се изпълни със страхотен аромат на свежест, когато използвате пресни подправки, прицизно нарязани. Ако липсата на време Ви е притеснявало и за това не сте купували свежи подправки от пазара, то сега вече имате решението. С тази прекрасна ножица с 10 остриета само за секунди всяка зелена китка ще се превърне в ситно нарязана подправка.

Ножицата е лека и удобна и за секунди бързо и прецизно ще нарежите лук, зелена салата, босилек, магданоз, мащерка, копър и др. Можете да режете директно върху супи, яхнии, салати, ястия с яйца и гювечи, за да ги овкусите и украсите прекрасно.

10 остриета за бързо и ситно нарязани подправки и зеленчуци.

Ножицата разполага с 10 остриета от неръждаема стомана,по 5 на всяка страна.
  • Остриетата се разминават и така правят малки и абсолютно еднакви парченца.
  • Аксесоарът спестява време, тъй като нарязва няколко пъти повече подправки за по-малко време, отделно или директно върху ястията.
  • Удобна за хващане дръжка, която не се плъзга
  • Цветове: оранжево, червено, синьо, зелено
  • Размер: 23 см. дължина, 1.5 см. дебелина
Комплектът съдържа:
- Ножица с 10 остриета
- Четка за почистване на остриетата.
- Удобна за хващане дръжка, която не се плъзга

Ножиците са предназначени и за безопасно нарязване на конфиденциални документи. Бързо, удобно и лесно може да я ползвате както в офиса, така и в кухнята.