Универсално точило за нож с вакумна поставка

Цена: 4.99 лв. 9.99 лв.
Добави в количка

Sharpener - вакуумно точило за нож! Най-накрая...Вашите ножове ще са като НОВИ! Безопасно, сигурно и за секунди...Превърнете всеки ваш нож или уред с острие като нови! Нарежете месо, зеленчуци, хляб без никакво усилие!

Съхранявайте вашите ножове без значение от техния размер, благодарение само на ТОЧИЛОТО Knife Sharpener. Безопасно, сигурно и за секунди ще имате винаги остри ножове!
 
Защо да се борите с тъпи кухненски ножове, когато можете да имате остри като бръснач ножове и то за секунди с Knife Sharpener.​ Да се пазят зеленчуците и другите продукти! 

Независимо дали ще режете месо, зеленчуци, хляб или всичко останало вие ще искате вашите ножове да бъдат възможно най -остри. Редовната употреба дори на най-високо качествени остриета ще затъпи техния край, което води до загуба на точност или необходимостта от повече усилия при рязане. Това точило за ножове използва нова технология. За разлика от други точила или брусове, той е напълно безопасен за употреба, защото ръцете ви са винаги далеч от острието. Най- впечатляваща е способността да се наточват назъбени ножове ( като хляб ножове или ловни ножове ) .

Стабилно захващане за плоска и гладка повърхност, благодарение на вакуум принцип. Удобен, безопасен и лесен за използване. Компактен размер. Преносим - може да го преместите там, където е необходим.

Характеристики:
  • Безопасна  защита на вашите ножове
  • Стабилно се захваща върху всякакви повърхности, благодарение на вакуум принцип
  • Издържа до 12 kg натоварване
  • Наостря прави и назъбени ножове
  • Компактен дизайн
  • Лесен за използване и съхраняване, безопасно с една ръка.Особености:
  • Размери: 60 х 60 мм.
  • Материал: Пластмаса, волфрамов карбид
Knife Sharpener трябва да присъства във всяка кухня!

Изключително ефективно само сега, благодарение на един единствен уред, вие ще можете да се справите дори с косачка остриета.

Knife Sharpener се нуждае само от лек натиск за премахване на много фини количества метал от острието. Просто поставете ножа в заточващата челюст и с лек натиск го приплъзнете бавно към себе си.
 

Предимства:

Безопасна  защита на вашите ножове
Стабилно се захваща върху всякакви повърхности, благодарение на вакуум принцип
Издържа до 12 kg натоварване
Наостря прави и назъбени ножове
Компактен дизайн
Лесен за използване и съхраняване, безопасно с една ръка.Особености:

Размери: 6cm (Dia) х 5см
Материал: Пластмаса, волфрамов карбид

- See more at: http://promostoka.bg/deal/6289-tochilozanojove.html#sthash.yUbTkKdw.dpuf