Комплект за парти кичури HOT HUEZ

Цена: 9.99 лв. 24.99 лв.
Добави в количка
Обичате да експериментирате с визията си и искате да пробвате нещо по-щуро? Защо не вплете в прическата си ярки нюанси, без да се притеснявате, че ще ви омръзне! 

Комплект за парти кичури HOT HUEZ! Hot Huez няма да навреди на косата ви, той е бърз и лесен за поставяне и се измива лесно! 

HOT HUEZ е модерна система за лесно боядисване в четири интересни цвята. Бъдете нестандартни и иновативни, неотразими и нестандартни!

Бъдете в крак с модата като използвайте четири модерни цвята oт Hot Huez!
Тебеширите за коса са екзотичен и изключително лесен, бърз и евтин начин да разнообразите временно визията си според настроението или конкретния тоалет. Те са напълно безвредни и падат след първото миене, не е нужен фризьор. Експериментирайте според предпочитанията си у дома!

Не слагайте тебешира на третирана коса със стилизанти като пяна, гел или вакса.

Намокрете чистата коса или отделни кичури, които бихте искали да оцветите.

Оцветете в желания цвят с движение от корена към върха на кичура, като усуквате докато боядисвате, за цялостното боядисване на всеки отделен косъм. 

Бъдете цветни, бъдете различни, бъдете неустоими! Комплектът за парти кичури HOT HUEZ ще Ви помогне да създадете една нова и незабравими визия за Вашия празник или парти на приятели!

Може да изсушите косата със сешоар или да я оставите да изсъхне сама. Изборът е изцяло ваш!

Запечатайте цвета, като напръскате цветните кичури с лак за коса.

Включва цветове:
Hot Pink - розов
Electric Blue - син
Fiery Fuschia - лилав
Neon Green- зелен