PEDI SPIN Уредът за перфектни пети

Цена: 11.99 лв. 29.99 лв.
Добави в количка
Pedi spin e модерен съвременен уред, който е незаменим помощник  за поддържането на здрави  и красиви стъпала. Той с лекота се справя със загрубялата кожа по вашите пети, стъпала и палци.
Уредът представлява комплект от накрайник за изглаждане на кожата,накрайник с микропилички и подложки за финно полиране на почистената кожа. Захранва се от 4 батерии.  

Pedi spin  е изключително полезен в днешното напрегнато ежедневие защото пести време и постига невероятен резултат. Той е с малък размер,което позволява да бъде  винаги с вас,където и да се намирате : у дома, на почивка или в командировка краката ви ще бъдат винаги добре поддържани .

Огромно предимство е чистотата и хигиената при извършване на процедурата,която отстранява мъртвата  кожа от вашите крака,защото уредът е конструиран да събира всичко,което се отделя и след това се почиства  лесно .
Друго основно качество на уреда е абсолютната безопасност, което позволява да бъде използван от всеки член на семейството.
Загрубелите пети и болезнените мазоли съсзават изключителен дискомфорт на всеки. Лесно може да се отървете от него използвайки редовно Pedi spin. Краката ви ще бъдат гладки ,с нежна кожа.Със самочувствие можете да носите красивите си сандали  през лятото защото краката ви ще изглеждат добре. Изберете елегантни обувки за пролетта и есента,защото няма опасност от скъсани чорапи и неприятни бримки,а през зимата приютете добре поддържаните си стъпала в топлите ботуши . Ще се чувствате винаги добре,забравяйки за всички проблеми свързани с груби пети ,палци и  мазоли .

Закупувайки  продукта  Pedi spin  на изключително ниската и достъпна цена  ще се сдобиете с повече свободно време, ще спестите пари и ще се чувствате удовлетворени от крайния резултат.
  • Чисто и хигиенично отделяне на мъртвата кожа;
  • Без опасност от наранявания;
  • Ергономичен дизайн.

Pedi spin е конструиран да събира всичко, което остава от стъпалата, и е лесно преносим. Използвайте Pedi Spin където и когато поискате!