Коригиращ колан Waist Trimmer Belt

Цена: 7.99 лв.
Добави в количка
Отърви се от нежеланите издатини с коригиращ колан около кръста : Waist Trimmer Belt. Удобен, подходящ за носене по цял ден.

Всяка жена мечтае за стройна и стегната фигура. С коригиращи колан за талия Trimmer Belt сте се почувствате с по стегната фигура! Само за няколко минути всеки ден фигурата ви ще бъде перфектна и ще подчертава вашият ханш и стройна фигура.
Коригиращият Belt Trimmer Invisible колан е направена от специален тънък и много еластичен материал Elasta slim. Безпроблемно  този продукт позволява да го носите дори и под най-деликатните материи, например,  рокля,тениска риза дори от коприна.Waist Trimmer Belt изглажда не само фигурата ви, но също така създава голяма талия. Специален материал, който е бил използван в шиене на този пояс, позволява на кожата да диша.
Благодарение на сауна ефектът, който създава, този колан позволява бързо топене на мазнините в областта на корема и талията. Изключително подходящ за използване по време на тренировка! Специалната материя, от която е изработен задържа телесната топлина, усилва изпотяването и  така подпомага отслабването.
Waist Trimmer Belt много удобен за употреба от жени след раждане, възможно най-бързо да се върнете към стария живот и да бъде стройна и грациозна точно сега. А за тези момичета, които дълго време са били на диета и прекарват времето си в изтощителни пътувания или прекарват също така и застоял начин на живот. С Waist Trimmer Belt ще достигнете  желанита резултати и ще се наслаждавате на живота точно сега!

Belt Ширина: 21см
Цвят: Бежов