KINOKI антиоксидантни лепенки за крака

Цена: 3.90 лв. 9.90 лв.
Добави в количка
Умората и стресът се натрупват в тялото ти, заедно с токсините, които поемате с храната. Организмът ти също се нуждае от прочистване, за да се зареди с нови сили за хубавите летни емоции!

Те са изцяло натурални и ще пречистят тялото ти от всичко вредно. И то в комбинация с лечебното действие на съня!

Съставки на детоксикационните пластири:
Съставките са използвани в хилядолетният опит на традиционната азиатска медицина и са 100% натурални субстанции. Включват се бамбуковата киселина, която има свойството да прониква и да изхвърля токсините, портокаловото масло, стрити листа от японска вишна, хитозан, евкалипт, естествен източник на отрицателни йони – минералът турмалин, минерална и растителна пудра.

Действие на  детоксикационните пластири:
Процесът на извличане на токсините през кожата е подобен на осмозата при корените на растенията. Бамбуковата киселина, сходна по състав с бъмбуковият оцет, „транспортира” токсичните частици през клетъчната мембрана.

Начин на използване на  пластирите:
1.  Със сапун се измиват  стъпалата.
2.  Прозрачната найлонова опаковка на бялото пакетче се разпечатва.
3. Откъсва се по-голямата лепенка на вентилиращия се прилепващ пластир и се прикрепва напечатаната с текст страна на пакетчето към прилепващия пластир
4. Пакетчето се прикрепва към ходилото, в централната му част. Лепящата част на пластира се подава около пакетчето и се залепя към стъпалото, притискайки пакетчето към него.
Пластира може да стои 6-8 часа на стъпалото по време на сън, след което се отлепя и се почиства кожата. На сутринта ще намерите голямо количество черна и лепкава отпадъчна мазнина и течност – токсини, които са били абсорбирани от пластира за крака.
Понякога пластирът става жълтеникаво-кафяв, тъмно кафяв или черен в зависимост от индивидуалните особености.
Комплектът включва 10 бр. пласти
Погрижете се за Вашето здраве докато спите!